Патоказ до Амбасадата

Амбасадата се наоѓа во населбата Козле.

На крстосницата на улиците „Иво Рибар-Лола„ и Бул. „Октомвриска Револуција„ се наоѓа познатиот супермаркет „Веро„. Овде треба да свртите налево во насока на ридот Водно (со крстот на врвот). На наредниот семафор свртувате надесно (ул. „Козле„), возете право до крстосницата (пред бензиска пумпа на Макпетрол), потоа налево по блага нагорница и стигнувате директно пред Амбасадата.

Lageplan
Lageplan

Патоказ до Амбасадата

Botschaft der Bundesrepublik Deutschland in Skopje