Економската локација Германија

 

Börse Frankfurt/M. mit DAX Tafel

Економската локација Германија

Географската положба на Германија во центарот на Европа на странските инвеститори и посетителите на саемите им овозможува пристап до вкупниот пазар на Европската Унија. Искористете го тој потенцијал!