Берлин: Тагуваме за жртвите

19.12.2016
Берлин: Тагуваме за жртвите Зголемување на сликата (© Auswärtiges Amt/colourbox.de)

По повод терористичкиот напад на 19 декември 2016 година во Берлин, германската Амбасада отвори книга за сочувство.
Јавноста ќе има можност да го изрази своето сочувство во просториите на германската Амбасада од
21 до 22 декември 2016 година од 09:00 до 16:00 часот, а на 23 декември 2016 година од 09:00 до 12:00 часот.

© Германска амбасада Скопје

Берлин: Тагуваме за жртвите

Frank-Walter Steinmeier