Интервју на амбасадорот Герберих за Телма ТВ, објавено на 3 октомври 2017 г.

3.10.2017
Амбасадорот Герберих во интервјуто за Телма ТВ Зголемување на сликата (© Телма ТВ) © Телма ТВ

Интервју

Kamera