Амбасадорот Герберих на средба со Премиерот Заев

12.9.2017
Амбасадорот Герберих и Премиерот Заев Зголемување на сликата (© Влада)

Откако новиот германски амбасадор, Томас Герберих, му го предаде акредитивното писмо на Претседателот Иванов, во својство на сега веќе и официјален амбасадор, вчера оствари средба со Премиерот Заев.

© Германска амбасада Скопје

Амбасадорот Герберих на средба со Премиерот Заев

Deutsche Botschaft Skopje